eindelijk online :D - Reisverslag uit Sittard, Nederland van wipneusopreis - WaarBenJij.nu eindelijk online :D - Reisverslag uit Sittard, Nederland van wipneusopreis - WaarBenJij.nu

eindelijk online :D

Door: misja

Blijf op de hoogte en volg

17 April 2007 | Nederland, Sittard

hola buena gente :D

nou beste mensen, het is zover, mn avontuurtje kan gaan beginnen :)

zoals je waarschijnlijk al weet ga ik vertrekken op 6 mei en zullen jullie me maar liefst 3 maanden moeten gaan missen :(

maar niet getreurd, ik zal jullie op de hoogte houden hier van mijn avonturen in het verre, vooral spaanse:{(kan dr nog geen bal van nutuurlijk) costa rica :D

bij deze mijn eerste post en ik hoor wel van jullie he :D

adios :D

• 17 April 2007 - 18:35

Naomíí:

hee liefert,,

haha bijna naar costa rica!!zin in? mag ik mee en me danh in jouw koffer verstopen?! ik zweer je gaat geen last van me krijgen:D hoe staat het met de taal ken je het al een beetje?! wel elke dag goed je site bij houden hea..
    je eerste krabbel op je site!! over 2 maanden staat hij helemaal vol:P!! maar lief nu moet ik je wel 3 maanden missen!! zodra je weer in nl bent gaan we meteen even afspreken kej?! en ik ga je elke dag of elke week een krabbel geven!!en nu stop ik weer want je bent nog in nl dus kan ik je ook gewoon belle of smsen!!

Kusx liefs Naomii loveyou

• 20 April 2007 - 12:53

Sophie:

KRUPPEL!
    Ik heb je mailtje gestuurd, voor het geval je dat nog niet hebt gelezen ;)
    Kus,
    MUPPEL!

• 23 April 2007 - 16:16

Han:

Oeh jij! *knuffelt je blauw* heel veel plezier in costa rica :D

stuur je een kaartje deze kant op als je daarzo in verweggistan bent?

xxx Hannah

• 01 Mei 2007 - 11:06

Sandy:

ha vent,

ik wens je een goed reis en ik zal je reisverslag met spanning volgen hahahah.
    red een schildpadje ook voor mij...
    dan zet ik nog koffie's pfffff.
    enjoy....

greetz,

sandy

• 03 Mei 2007 - 15:02

Misja:

whahaha, maarjah, zo blijft de lekkerste koffie ook meteen achter he :( zal de latre machiato gaan missen :(

zal jullie allemaal een schildpadje meenemen :D leuke decoratie voor opt aqarium ook ;)

ik moet zondag om 10 voor 6 inchecken op dusseldorf, word vroertje dus :P

mensen, ga jullie missen!!!!! volgenda post vanuit costa rica waarschijnlijk :)

doeidoeizzzzzzzzz (K)

• 03 Mei 2007 - 15:49

Koek Da Pilot(H):

lekkr gast! collegavkansieganger, ik zit nogsteeds op vliegveld seppe, eindelijk goed weer en bijna klaar met mn vluchte;) gaat lekkr!!!!:D

spreche du lato

• 04 Mei 2007 - 00:25

Naomíí:

Schatjeee;;

het is nu kwart over 2 in de nacht en ik heb energie.. Dus dacht ik: ga jouw ff een verhaaltj schrijven, Heb je al zin om naar costa rica te gaan?! zondag de groote dag,, in het vliegtuig.. je bent echt gek dat je helemaal alleen gaat! je had gewoon veel beter hiero bij mij kunnen blijven(A),, miss ga ik vakantie werk doen om toch iets zinsvols te ondernemen.. gewoon in een restaurant ofso maar weet et nog niej,, ik word gek van me konijnen!!! aaahh ze willen maar niej gaan slapen! =| ze blijven toch raare beesten! ben je nu fijn aan het dr0men? je zou toch je foto veranderen?<< slimmie!! maar lieverd denk dat het so wel weer genoeg is.. ik ga je elke dag een verhaaltje schrijven als je daaro eenmaal bent! en vergeet niet omdat soort van dagboek bij te houden
    he! lijkt me echt vet:P,

tüsch, aurevoir, bonjour, cioa, bye, kortom Doeeegg!!!! hou van je!!! kusx

• 04 Mei 2007 - 00:27

p.s doe mij ook maar een leuk kaartje!1 vond ik wel een slim idee han:D

• 05 Mei 2007 - 21:24

Celineh:

Hee sjap,

ik ga ook maar ff vriendjes maken voor je ^^ Ik zal iedere dag op je weblog kijken..ja vast, ik zal het in de gaten houden :P in ieder geval veel plezier in costa rica, en ga maar lekker buitenlandse kindjes sm'en :) En geen stoute dingen met babyschildpadjes doen he =D Kga je heel erg missen (a)

xx Celineh

• 05 Mei 2007 - 21:31

Celineh:

IK HOU VAN JE! en ik kan niet zonder je en ik ga je super veel missen =D khou heeeeeeeeel erg veel van je! :)

• 06 Mei 2007 - 06:20

Naomii:

haha tuurlijk ga ik hem missen roman:D! jij niet dan?;) neej maar verveelde me op dat moment ook dood xD!! maar maakt niej uit!,, misja is nu op reis,, ;; SChat veel succes!!

l0veyou

• 06 Mei 2007 - 19:27

hej lieverd,

je eerste dag in costa rica! hoe ging het vliegen? ging alles in een keer goed? hoe veel tijd verschil zit er nu tussen ons? is het daar mooi?! slaap je trouwens in een hotel? en nog een vraag waar ligt Costa rica?:D kortom ik ben nieuwsierig(A)!!

xXx hvj

• 06 Mei 2007 - 21:30

Sophie:

En ik deel die nieuwsgierigheid!
    Wat voor taal spreken ze daar trouwens? 8|

• 07 Mei 2007 - 08:59

jaah sophie, schaap!! :p

en is ook soort van eigen taaltje daar dacht ik :P

Misja al aangekomen??? heb je nog gebeld, maar je lag weer eens te maffe om 4 uur smiddags.... pfff :p

Bel me snel vanaf daar jow :P!!!

celine en naomi? Misja :O??? Ik hou ze wel in de gaten voor je als ik terug ben :P en erik en sophie moet ik ook maar eens in de gaten houden :P!!! de tortelduifjes hahahahah :P

Ik had laatste weekend ook weer dikke pret hier vertel ik je wel als je me belt :P!!

Groeten

Romantjuh uit nieuw zeeland

• 07 Mei 2007 - 11:58

Roman:

Ik bedoelde dus spaans als taal :P

• 07 Mei 2007 - 17:21

haha gezellig sophie!
    succes met in de gaten houden;)!
    new zeeland:| daar wil ik ook heen!! is het daar mooi?;) volgens mij heeft hij echt straks heel veel verhaaltjes! ik zo even uit gerekend per maand zitten er ongeveer 30 dagen in,, en elke dag een verhaaltje van iederen dan heb je er dus van 1 = 30x3= 60 verhaaltjes van 1 persoon, dus danh gaat je site aardig vol zitten!:P ik moet voor school dus een frans en engels boek leen dus ik dacht slim mooi samenvaating in nl op internet zoekn ik gevonden!! ikke blij,, wat gebeurt er de inkt is op:|! AAAH.. nu ikke niet blij,, maja dis is onodige info,, lieverd geniet je daaro in costa rica? ik wil daar ook zijn:|! tot over 3 maanden!

houvanje(K)

• 08 Mei 2007 - 05:57

Roman:

lieve schat 30 x 3 is toch echt 90 :P!!

nieuw zeeland is heel mooi jah (A)

www.de2chickies.waarbenjij.nu

• 08 Mei 2007 - 13:30

Naomii:

owjha grapje dat wist ik wel!! :D je site wist ik al via fija;)!

Xxx

• 09 Mei 2007 - 08:57

Roman:

neejneej geloof ik helemaal niks van!! :P

30 x 3 is 60 :PP hehehehe

• 09 Mei 2007 - 11:54

Naomii:

haha neej sorry was gewoon typ fout maar wist het echt wel hoor:O!:P ik bedoel ben danh misschien wel blond maar so blond nou ook weer niet:D