AANGEKOMEN!!!!! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van wipneusopreis - WaarBenJij.nu AANGEKOMEN!!!!! - Reisverslag uit San José, Costa Rica van wipneusopreis - WaarBenJij.nu

AANGEKOMEN!!!!!

Door: misja

Blijf op de hoogte en volg

07 Mei 2007 | Costa Rica, San José

jaaah beste mensen, ik ben in costa rica!! net mijn eerste schooldag 8er de rug maar laten we even beginnen bij het begin :D

moest zondag om 2.30 opstaan, richting dusseldorf, onder begleiding van mijn pappie :)
vanuit dusseldorf kon ik, afscheid van mijn pappie te hebben genomen, in mijn eentje uit gaan zoeken waar mn gate was en dergelijke, was tog even eng, maar eenmaal in het vliegtuig kon ik lekker in slaap valen, wat me thuis tog niet meer gelukt was helaas (A) jori's schuld ;)
toern in madrid 2 uur w8en op volgende vlucht, hiervan ben ik zonder zoeken gewoon 20 minuten onder weg geweest van uitstappen tot instappen:| zelfs stuk met trein,. egt sick. hier een beetje aan de praat geraakjt met een groep uit israel en later nog met een nederlander die naar guatemale ging en me herkende aan mijn dondald duck pocket (mede mogelijk gemaakt door krupke!!thx*(K))
toen begon de ellende, ik d8 dat het slechts 3 uur vlkiegen was maar... we vlogen met de zon mee, dus de reis duurde 11.20 uur, juk!!!

het eten was walgelijk, de flims dramatisch. de radio gewoon kut en slapen ging ook echt je dat,. kortom hell!! dus ben maar beetje spaanse zinnetjes gaan leren :)
vliegtuig was trwoiuens echt GROOT!!!
en dan zit ik ook nog eens naast de nederlander van de pocket:P bernard.

nou goed, ik kwam aan :P nog geen foto;s kunnen maken helaas, battarijen leeg :{ niet vet!

mijn familie was erg aardig, ,a, pap. ze vonden de cadeutjes geweldig ;):D
danillo praat een beetje engels en mary helemaal niet, dus goed voor mijn oefening:)

savonds de spaanse deal or no deal en geloof het of niet, de spaanse spnge bob(vonden ze geweldig!) gekeken :D
toen snel naar bed gegaan. was echt moe!!

volgende dag om 7 uur eruit, en toen naar school.
daar ben ik nu nog, er is hier internet maar daar willen nogal veel mensen gebruik van maken dus ik weet niet hoevaak ik kan posten :)

mijn school loopt van maandag tot donderdag en de rest van de week heb je vrij!
hopelijk veel naar het strand en dergelijke :D

ik kan nu de beginselen van spaans met boekje erbij dus wordt flink oefenen vanavond! ik ben nu wel weer even uitgeluld denk ik, is ook wel even lang genoeg (A)
mensen, ik mis jullie allemaal al heel erg nu!!!!!

tot volgende post ofzo:D adios!

• 07 Mei 2007 - 21:18

Misja:

owjah mensen, nog even dit, ik ga alle mailtjes lezen als ik tijd heb, jullie schrijven veeels te veel (A)
    en mijn mobile staat uit omdat ik geen beriek heb en nog een andere kaart moet kopen, sryyyy

de groetjessss hvjulieee!!!(K)(L)

• 08 Mei 2007 - 08:15

Player :P!! hahahah :D

zijn er chickies daar? of allemaal dikke vatsige zoals din zei :P!!

Duurde wel lang voordat je poste zeg... dacht al dat je gecrashed was... :P

Roman

• 08 Mei 2007 - 13:36

Naomii:

haha ben blij dat je veilig bent aan gekomen! oh vandaar,, dacht al had je al vet vaak gebeld en gesmst!! moet je maar effe zeggen als je daar nieuwe sim hebt! dus nu al vrienden! doe je goed! lijkt me wel leuk gezin! waar voor moet je eigenlijks op school zitten? je ging toch iets van vreiwilligers werk doen(A)? je moet ff je mail tjecke! heb er echt een vet lang mailtje heen gestuurt(A):D jmmr dat er veel mensen zijn die er gebruik van willen maken! maar je belede me toch vanochtend>? wat was er aan de hand het klonk echt heel gaar:P!
    mis je loveyou:D

• 08 Mei 2007 - 13:46

Sanne:

ey anus:D
    pff ben k toch opgelucht dat je niet gecrasht bent.. hebbe we toch nog goed afgeklopt op de pooltafel eh?haha :p
    ik had ook niet anders van je verwacht dat je NU al vrienden zou hebben!
    en ik zal trouw beloven om met niemand anders te gaan poolen tot je terug bent haha :D
    nja geniet dervan eh! en ik begin je toch wel eenbeetje te missen :(
    you owe me a hamburger murphys eh! niet vergeten :p

kuskus xx

• 08 Mei 2007 - 13:56

Fija:

ha dropje,, hoe oud is iedereen daaro in de familie?? oh, ajax-az is 1-1 geworden, en toen verlenging, en toen strafschoppen, t was echt zeeeenuwslopend, en toen heeft ajax gewonne:D:D:D was echt prachtig, er hing ook een spandoek: van gaal, geen beker en geen schaal. echt geweldig,,oh huntelaar had trouwens in de wedstrijd gescoord, de 1-1 enne.. davids maakte the winning goaal

mrja.. ik vraag me idd ook af wrom j naar school moet;) en ik vind dat je moet stoppen met roken.. en dan kun je meteen wat aan je conditie doen en gaan joggen ofzo. ik ben ook gestopt met roken(A):D en.. ik weet niet of het daar mooi is, maar ik neem aan van wel:P dus dan kun je daar van genieten, als je aan het joggen bent, en telkens als je dan zinhbt in een sigaretje, ga je gewoon even joggen:D heb ik dat niet even prachtig voor je verzonnen..?;) en dan kom je terug, en dan ben je een soort god, :D.
    tsja, dat was ik dus ook voor mezelf van plan, maar het is echt kutweer, dus ik denk niet dat dat erin zit haha;)

veerder.. ben ik erg benieuwd naar hoe je mede-vrijwilliger is, dus ik verwacht een uitgebreid mailtje terug! hihi(A) oja, je moet mn mailtje maar even lezen, er staan hele leuke dingen in :P ik maak hier maar een soort mailtje van, want ik denk dat je dat eerder leest dan mn andere mailtjes, haha.

ik hoop voor je dat het daar wat lekkerder ewer is, hier is t echt deprimerend.. -.-..

tsjaa.. ik ben echt zooo benieuwd naar hoe alles daar is.. ik vind dat je dat de volgende keer wel wat beter moet beschrijven..
    nja, nu ga ik stoppen.. ik ga lekker frans maken-.-..

dag boertje..<3

xx

• 08 Mei 2007 - 16:10

Jezus...

school is om spaans te leren.... Wat wil je anders daar... gebarentaal op die mensen uitoefenen.... Volgens mij zien ze dat als een of andere kong fu bedrijging en dan krijg je ze toch echt over de ribbekast :P!!! hahahahha

Jah luister vooral naar fija als je wilt stoppen met roken :P haahahahah.

Bahbah zit ze hier de hele site vies te maken met dat ajax gedoe!!! Jezus dat kon toch echt niet. krijg kotsneigingen als ik wat over ajax lees ;-)

Njaa ik ga maar eens douche en zo naar mn fucking werk... :(

koesjKoesj

ps. sanne gaat met mij poolen want ik ben eerder terug in nederland (A) muahahahah

groeten

hablar espagnol signore :P ahahah

• 08 Mei 2007 - 18:14

Naomii:

nej zo zuren joh roman ajax is vet g0ed:D! maar van fija vind ik slim idee stop maar mooi met roken wat je toch al zou doen als je daar was..(a) hoe gaat het spaans? kan je het nu al wat flotter praten? als je terug ben moet je het me maar leren:P:D hoe was je dag vndaag? jaloers op jou wik wil ook naar het strand(A)!! als ik straks dan naast je loop ben ik so bleek als wat. oh neej want danh is het vakantie en dna ben ik ook bruin!! :D ga gewoon veel zonne als we gaan zeilen..(a) mis je :O.. ik heb je gewoon al 2 dagen niet gesproken weet je hoe raar dat is best wel..:P achja als we niej kunnen bellen doen we het wel weer telepatische hea;)!

Doeeg schat:D(L)

• 08 Mei 2007 - 22:27

Pappie:

hoi jong, het is hier nu half een snachts.
    Istvan slaapt, en wij hunkeren naar bed.
    Het was fijn dat je wat ingesproken had. Fijn om te weten dat alles goed ging.
    Fijn om zo wat te kunnen volgen, we zullen regelmatich chekken.
    Geef de groeten aan je gastgezin en amuseer je. (comprendo compadre!)

I tambien une bueso por tu, tu madre!
    Ella es muy tarde e dices si es contactu manjana.

Mucho buesos, papa.

• 09 Mei 2007 - 05:38

Fija:

Roman, je moet eens leren, om niet zo bijdehand te doen(A);)
    en als je kotsneigingen hebt, wil ik best een emmertje voor je regelen hoor.. met alle plezier, laat jij ons dan gewoon over ajax praten? mercii

knuffell,,

fija

ps: misj, WAAROM ben je er niet als ik je nodig heb:@:P

• 09 Mei 2007 - 08:56

Roman:

fija doe niet zo stout :P!!! hahahha ik bot :P ik verveel me wat wil je anders...

Owjah sorry van gisteren... was nogal dronken... we deden beer pong daarom rende ik steeds weg.... :P

Koesjkoesj

Sjef mag ook in nederlands kan ik meelezen en hoef ik geen woordenboek te pakke

groeten

• 09 Mei 2007 - 11:58

Naomii:

of je schrijft het in het spaans en je vertaalt het voor mij want heb geen spaans woorden boek (a) dus wat daar staat is echt een raatsel..:P misja je moet maar weer gauw een volgend gebeurtennis schrijven want wil weten wat je allemaal doet:D

Xkus (k)

• 09 Mei 2007 - 12:53

Fija:

Bijdehand! niet bot(A) en gister snapte ik al niet nee haha, nouja, ik spreek je wel weer een ander keertje;) en als je je verveeld! ga dan joggen! hihi(A)

kussxx

• 09 Mei 2007 - 14:42

Misja:

heej mensen even snel hier en dn ga ik wat mailtjes beantwoorden :D
    het gaat weer alleaal goed hier, pap i denk dat ik je ze zelfs an vertalen!!!

"

I tambien une bueso por tu, tu madre!
    Ella es muy tarde e dices si es contactu manjana.

Mucho buesos, papa"

en ook de groeten aan jouw, van mama
    ze is erg moe en zegt dat ze morgen contact opneemt.

groeten, paps :D

alleen is moe hier cansado en niet tardes, dus weet even niet of ik daar wat mis(A)

verder mis ik jullie allemaal hee lerg natuurlijk en sanne, je mag met iedereen gaan poolen behalve met roman, dan voel ik me verslagen fzo (A) niks persoonljks he roman ;)

naomi, fija, mis jullie ook!! nouja n beetje dan (A) kan geen sim kopen, voor cotaricers only :{ piemels, als mensen me wille bellen kn dt vanaf ongeveer 6 uur saovods cost rica tijd, tot 9, van maandag t/m donderdag, mijn nummer is : 224 3428 netnumer zou ik niety weten :P

sry voor alle typfouten btw! egtv KUT toetsenbord, ben hier echt met vuiten en voeten op dat ding aant rammen maar wil niet ect lukken, is echt uit het stenen tijdper ofzo :P

tog best lang ondertussen :{

nou goed, mensen , tot de vlogende keer!!! ps k wil iedereen oproepen mij zovee mogelijk adressen te sturen voor kaartjes en mijn linkje een beetje te verspreiden plz, ik heb hier geen mailinglist, vandaar ;)

mensen het bete en tot snel! (K)

• 09 Mei 2007 - 14:57

Naomii:

maar lieve schat hoe kan ik nou weten dan dat het daar 6 uur is als ik niet weet hoe laat het dan hiero is? :S zoek dat net nummer ff op dan;)!

xXx (K)

• 09 Mei 2007 - 16:42

Fija:

jah, naomi, je slaat de spijker op zn kop, en misj, beantwoord je die van mij ook even.. ik stuur je zo nog ff een mail:P heb veel te vertellen..;)

Dikke kus,

• 10 Mei 2007 - 07:03

Din :

Hey dude vette shit dat je in costa rica bent.
    Heb je spaanse les bij CRLA, zo ja doe Ramy Camacho de groeten van mij oke man.
    Is een leraar met dikke kop.
    Ciao Cara de picha

• 13 Mei 2007 - 19:04

Freya:

mis jou ook heel erg
    xxxxxxxx je schatige kleine zusje