jumpteacher/4 in 1/jaco!!!
Door: misja
28 Mei 2007 | Costa Rica, San José
ok mensen, heb weer even wat in te halen en niet zoveel zin om lang te typen, beetje grumpy maar daar komen we nog wel, ok, om te beginnen, jumpen wordt het hier echt helemaal, mocht het laatste half uur van de les gebruiken om jumpstyle te promoten en iedereen vond het ram vet!!! inclusief danslerares die normaal alleen merengeu en salsa geeft hahaha, ze kan het nu ook al aardig, dan ook nog amerikaan die zo enthousiasit is, hij gaat het in california introducen haha, egt vet, ongeveer 20 man die dan alemaal staan te jumpen hahahaa, echt vet, owkeej, toen de volgende dag om 6 uur vertrekken richting 4 in 1 tour!!! echt zooo ruig!!
eerst naar koffieplantage, niet zo heel boeienad maar ach, beetje cultuur opsnuiven, daar ontbeten, was wel lekker, toen door naar vulcan poas, nog maar een keertje haha, maar was wel goed, egt vet goed gezien alles, echt mooi!!!
toen daar naar hoogtepunt van de dag, la paz, watterfall garden, OMG eerste stop, vogel ruimte, onderweg opeens iedereen foto's aant maken op de grond, ram n spin groter dan mn hand hahah, echt cewl!!! gewoon int wild, daarna door naar vogels, khad zoeits, owkeej dierentuin, kut, maar nee, je staat echt gewoon tussen de tucans, papaegaaien, nog allemaal vage vogels en zelfs kleine aapjes!! echt vet schattig :P
toen daar naar zaal 2, vlinders, echt ongelofeloos, echt de meest vage, mooie en grootste vlinders die je kunt verzinnen en die kun je gewoon op je hand pakken, zwermens daar beetje rond overal en kun je dan gewoon opakken, echt vet celw!!! toen door naar ruimte met kolibries, egt vet veel, zelfs nog neusber gezien opeens, kwam ff banaan halen en loopt weer trug de jungle in hahaha, toen door naar eten, onvoorstelbaar, echt eat till u drop!! en lekker!!!! daarna door naar watervallen, echt veeeel watervallen!!! en mooi, echt ongelofelijk, toen we erlangs waren zaten er opeens 2 wasberen ons beetje aan te kijken, echt vet cewl, en toen door naar jungle tour, nog vleermuizen, leguaan, apen en luiaard gezien, maar is allemaal van veraf dusjah, en toen naar huis, wat n dag !!!!!
volgende ochtend naar jaco beach, echt surfstrand, hebben we helaas zelf nog niet gedaan, niet echt tijd voor, echt super cill hotelletje, giga zwembad enzo, voor maar 13 dollar dus echt relaxt!
vanuit daar gegeten ergens in de buurt, echt 10 sterren eten ofzo voor maar 5000 colon, ists van 7 euro ofzo... echt waaw, toen drinkspelletjes doen en uitgaan, echt monster rug!!!, voplgende ochten weer naar strand, echt zo hoge golven, je ziet ze gewoon over je heen klappen en het water raken voordat het jouw raakt, echt netjes!!!!!
toen weer terug in de bus, scheit :P ben mn boek en mn telefoon ergens kwijtgeraakt, bout, dus nouja, vandaar beetje grumpy maar jah, pura vida!!! beetje zoiets als hakuna matata :P
nu op school, en mensen, we zien elkaar werl weer he!!! adios!!!!
nu op school, en mensen, we zien elkaar werl weer he!!! adios!!!!
28 Mei 2007 - 18:56
Fij:
haha, je kon er toch nix mee:p met die telefoon, waarom heb je m dan meegenomen?? ik heb trouwens op school een of andere salsa workshop gehad, echt supertof,
nja
kuskus -
29 Mei 2007 - 08:04
Roman:
Sjit misji klinkt wel kinky zeg :D:D Hier vinden ze het jumpen maar niks (A)....
Ff kijken wij hebben vandaag misschien busje verkocht... 90% zeker (A)...
Weet nog niet wat we nu gaan doen?? Iig de skydive!! :P hoop ik iig.
Wel lekker cheapy daar alles... :D das het beste.... Dikke luxe voor net niks (A)...
Hier is alleen de Mc'Drek goedkoop.... alle menus;s voor minder dan 5 euro :D:P Vanaf 2,50 :D das echt dikke shit!!
Sjpreeek je later amigo!! :p in nederland gaan we met zn allen party-pills slikken!!! :P Is echt te grappig (A)!!!!
adieje wah -
29 Mei 2007 - 09:04
Sandy:
ha misj,
k vind het echt vet dat jij het vet hebt.....
benk blij om!
en je gsm was toch kut, toch?
ben me alleen de tering op een kaartje aan het w88...
grapje.
have fun...
greetz,
sandy -
29 Mei 2007 - 11:39
Sanne:
HEEEEY MISJA:D
kben weer terug en egt super danke voor je mailtje:)
bleh k had die spin gelijk vertrapt man:p
als je terugbent laat ik je alle foto's zien van pinkpop! was egt suuuuper vet:) en je kringspier heeft zich goed gedragen 0:)
nja lieve sgat nog veeeeel plezier daaro eh en we mailen ;)
kuskusknuf!
xx -
29 Mei 2007 - 19:01
Naomii:
jij hebt wle geluk dat je de hele tijd naar het strand kan! =P wil mee! en ook nog mooie dieren zien. hoe bedoel je daar kan je ff goed koop eten!
geniet van je tijdje daaro:D
31 Mei 2007 - 16:59
Freya:
heey broertje hier kon je ook een totaal maal voor maar 3 euro krijgen we hebeen 20 euro betaald voor 12 personen niet normaal daar krijg je bij ons 1 maal voor maar goed ik heb voor mij althans geweldig nieuws ik heb een nieuw vrie..................
je snapt wel wat ik bedoel he hihi zo niet leg ik het je wel nog een andere keer uit als je trerug bent niet de hele wereld hoeft het te weten he dat doen ze nou toch zo half maar goed hopelijk niet 100pricent hihials jij het maar snapt ik mag hier trouwens om2 uursnachts naar bed om een beetje in her ritme te zijn komen we thuis ik weet niet of het helemaal klopt naar goed eindelijk heb je dan wat aan die foto's gedaan joepie whahahaha nou ja ik moet gaan we gaan nog ff wabdelen het is nou 23 uur ongeveer maar vanavond moet ik wat eerder naar bed want we moeten al weer om 6 uur op nou goed dikke kus van mij en mama xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
doei doei doei doei doei doei doei doei -
04 Juni 2007 - 19:03
Ward:
Ongelofeloos en cewl zijn geen woorden Misja!